Τεντόπανα

dickson-logo

DICKSON

Πιστοποιημένη ποιότητα με 7 έως 10 χρόνια εγγύηση. Γαλλικής προέλευσης. Καινοτομία Easey-Clean. Φτιαγμένα με ειδικά αδιάβροχα υλικά υψηλής απόδοσης. Μείωση ακτινοβολίας και ζέστης κατά 95%. Αισθητικό αποτέλεσμα.
das-logo

DAS

Ελληνικής κατασκευής. Υψηλή αντοχή στους δυνατούς ανέμους. Εγγύηση 7 χρόνια από τους μύκητες. 100% Αδιαβροχοποίηση. 100% Polyester. Αυτοπλενόμενο με ειδική επίστρωση Self Cleaning. Προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Από πρώτες ύλες που πληρούν τις προδιαγραφές προστασίας του περιβάλλοντος.
nytencate-logo

NY FAN TENCATE

Ολλανδικής προέλευσης με πραγματική εγγύηση 5 έτη. Καινοτομία στην ψηφιακή τεχνολογία. Έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ολλανδική Κυβέρνηση για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητάς τούς.
protection-logo

PROTECTION

Τεντόπανα ελληνικής κατασκευής. Υφαίνονται με ΝΕΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ακατέργαστο νήμα. Σας προσφέρονται στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Μεγαλώνουν τον δείκτη ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου. Εγγύηση 5 χρόνια.
calbari-logo

CALBARI

Ελληνικής κατασκευής κατασκευασμένα με σύστημα πολλαπλών επιστρώσεων για μεγαλύτερη αντοχή. Ασύγκριτη προστασία από τις ηλιακές ακτίνες απορροφώντας έως και το 97% των UV ακτίνων. Πιστοποίηση Oeko-Tex. Ανεξίτηλα χρώματα και οικολογικά υλικά. Εγγύηση 10 χρόνια.
sattler-logo

SATTLER

Με την εγγύηση ποιότητας της γνωστής αυστριακής εταιρίας. Διακρίνονται για την κομψότητα και την διαχρονικότητα τους. Προστασία από τις ακτίνες UV. Μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας του χώρου μέχρι και 10 oC. Αδιάβροχα. Αυτοκαθαριζόμενα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. 100% ακρυλικά. Εγγύηση 5 έτη.