Ειδικές Κατασκευές

Στέγαστρα Αυτοκινήτων

Κατασκευές για ένα ή περισσότερα αυτοκίνητα. Ιδανική λύση για την προστασία του οχήματος από τον ήλιο, την βροχή, το χαλάζι και το χιόνι. Στιβαρή κατασκευή για μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Στήριξη σε κολώνες που δεν εμποδίζουν την εύκολη πρόσβαση και στάθμευση των οχημάτων.

Στέγαστρα Εισόδων

Ιδανικά για προστασία εισόδων από τη βροχή και την ηλιακή ακτινοβολία. Κατασκευάζονται από καθαρό αλουμίνιο βαμμένο ηλεκτροστατικά, σε παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια και προσφέρουν τη δυνατότητα κάλυψης με κρύσταλλο ή συμπαγή πολυκαρβονικά και ακρυλικά φύλλα. Διατίθενται σε τυποποιημένες διαστάσεις 140, 180, 220 x 100 cm.

Αντιανεμικά Τζάμια (Ανεμοφράκτες)

Ιδανική λύση για την περιμετρική προστασία, διαμόρφωση ή εκμετάλλευση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων ξενοδοχείων, εστιατορίων, cafe κ.α. Καλαίσθητες κατασκευές με αντοχή στο χρόνο. Κατασκευάζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Πολυκαρβονικά

Χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε κατασκευές θερμοκηπίων, στεγάστρων εισόδων. Προστασία από καιρικά φαινόμενα και την υπεριώδη ακτινοβολία Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και πάχος ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Ακούμε τις επιθυμίες σας, μελετάμε το χώρο, προτείνουμε ασφαλείς λύσεις... για οτιδήποτε έχετε σκεφτεί!

Ενδεικτικές Εγκαταστάσεις/Εφαρμογές
*Τα πάντα μπορούν να κατασκευαστούν και να τηρούν τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας.